Possukakku.
Saimme ideoida koulussa, ja minulle lankesi kakun teko.
Possukakkuun on valmistettu kakkupohja syvällä pellillä. Pohja on leikattu ja muotoiltu. Sisällä kermavaahtoa ja vadelmahilloa. Päällinen marsipaania.
keskiviikko, 17. helmikuu 2010
Possukakku.
Saimme ideoida koulussa, ja minulle lankesi kakun teko.
Possukakkuun on valmistettu kakkupohja syvällä pellillä. Pohja on leikattu ja muotoiltu. Sisällä kermavaahtoa ja vadelmahilloa. Päällinen marsipaania.
Leipuri-kondiittori koulun käynyt tytteli innostui pitämään tällaista pientä resepti vihkostansa.
---
Gluteeniton tuli kuvioihin kunnolla vuonna 2016 ja samalla blogin uudelleen synty.
Pidän blogia itselleni arkistona, mutta tervetuloa tutustumaan ja mukavaa jos saan annettua ideoita muillekin samalla!
Kommentoimaan vaan ja kyselemään vinkkejä jos joku ohje tai kuva herätti mielenkiinnon!
Ethän käytä kuviani ilman lupaani! :)
-Lobo-
Kommentit