Mustikkarulla on näin syksyllä mukava valmistaa suoraan metsästä noukituista mustikoista.

Samalla ohjeella saa mukavasti esim mansikka tai hedelmä rullan vaihtamalla mustikat.

Valmista ensin kääretorttupohja.
3munaa
1dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
(1tl leivinjauhetta)

Vatkaa munat ja sokeri. Siivilöi jauhot sekaan ja nostele varovasti sekaisin. Levitä taikina pellille ja paista 225C 5-10min.

Valmista täyte
1l mustikoita
1tlk sitruunarahkaa/ maustamatonta rahkaa
4dl kermaa
1/2dl sokeria

Vatkaa sokeri ja kerma vaahdoksi, lisää rahka ja sekoita.

Levitä puolet täytteestä kääretorttupohjalle ja levitä puolet mustikoista siihen päälle. Rullaa kääretortuksi.

Levitä loput täytteestä rullaan päälle ja koristele lopuilla mustikoilla. Valmis tarjottavaksi.

IMG_1476.jpg