IMG_1880.jpg

 

Pohja:


250g suklaakeksejä
1dl voisulaa

Vaalea täyte:
4 liivatelehteä
200g valkosuklaata
4dl kuohukermaa
2rkl sitruunamehua
200g appelsiinituorejuustoa

Tumma täyte:
4 liivatelehteä
200g taloussuklaata/ maitosuklaata
4dl kuohukermaa
2rkl rommia/ esim.appelsiinimehua

1. Leikka voipaperista pyörylä irtopohjavuoan pohjalla (24cm halkaisija)
2. Jauha keksit muruksi ja lisää sula voi joukkoon. Sekoita hyvin.
3. Painele keksimurut vuoan pohjalle.
4. Valmista ensin vaalea täyte: aloita sulattamalla suklaa, laita liivatteet likoon ja vatkaamalla kerma.
5.Kuumenna mehu kattilassa ja sulata liivatteet sekaan.
6. Lisää suklaan sekaan tuorejuusto, liivateseos sekä kermavaahto. Sekoita kevyesti ja napakasti sekaisin.
7. Kaada seos murupohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.
8. Valmista tumma täyte: aloita sulattamalla suklaa, laittamalalla liivatteet likoon ja vatkaamalla kerma.
9. Kuumenna rommi/mehu ja sulata liivatteet sekaan.
10. Lisää suklaan sekaan liivateseos ja kermavaahto. Sekoita kevyesti ja napakasti sekaisin.
11. Kaada seos jähmettyneen vaalean täytteen päälle ja jätä hyytymään jääkaappiin.
12. Irrota kakku vuoasta ja koristele.

IMG_1878.jpgIMG_1876.jpg