Tavallinen vaalea kakkupohja muotoiltu reunoista ja reunat nostettu kakun päälle. Sisällä vadelmahilloa, kermavaahtoa.
Kakun ja marsipaanin välissä kermavaahtoa. Ensinmäisiä kertoja käpykakun teossa, mutta onnistuipas silti.
tiistai, 16. helmikuu 2010
Tavallinen vaalea kakkupohja muotoiltu reunoista ja reunat nostettu kakun päälle. Sisällä vadelmahilloa, kermavaahtoa.
Kakun ja marsipaanin välissä kermavaahtoa. Ensinmäisiä kertoja käpykakun teossa, mutta onnistuipas silti.
Leipuri-kondiittori koulun käynyt tytteli innostui pitämään tällaista pientä resepti vihkostansa.
---
Gluteeniton tuli kuvioihin kunnolla vuonna 2016 ja samalla blogin uudelleen synty.
Pidän blogia itselleni arkistona, mutta tervetuloa tutustumaan ja mukavaa jos saan annettua ideoita muillekin samalla!
Kommentoimaan vaan ja kyselemään vinkkejä jos joku ohje tai kuva herätti mielenkiinnon!
Ethän käytä kuviani ilman lupaani! :)
-Lobo-
Kommentit