Maissi.jpg

Maissit ensin raakoina, veteen kiehumaan noin 15min. soseeksi ja jäätymään jääpalarasiaan.

Maissi%20%283%29.jpg

Jäätyneet maissipalat irroitat muotista ja laitat takaisin pakastimeen isommassa rasiassa. Rasioista saat koottua joka päivä erilaisia aterioita raaka-aineita vaihdellen.

Maissi%20%285%29.jpg

Voit myös pakastaa minigrip pusseissa ja lohkaista aina palan kerrallaan käyttöön.

20160728_121038.jpg

Etenkin hedelmä ja marja soseet koin hyvinä näin jääpaloina, helppo napata puuron sekaan aamulla vaikka olisi unohtanut ottaa sulamaan illalla!

P%C3%A4%C3%A4ryn%C3%A4%20%283%29.jpg

Ruoat silti pakkasin enemmin valmiiksi annoksiksi- pariksi lasipurkkeihin ja pakkaseen. Valmistun monta raaka-ainetta samana päivänä ja soseutusten jälkeen yhdistin erilaisa aterioita vaihdellen raaka-aineita. Esim jauheliha, makaroni, porkkana maissi tai jauheliha, peruna, parsakaali, kukkakaali. Mielikuvitus on rajana. Kannattaa silti hieman miettiä ettei esim kukkakaalia laita paljoa koska on vahvan makuinen eikä vauva suostu välttämättä syömään ruokaansa. 

Ruoka otetaan sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana ja sulaneena sekoitetaan kunnolla ennen tarjoamista jotta jokaista ruoka-ainetta päätyy lautaselle eikä jää purkin pohjalle piiloon.

 

IMG_20161107_155431.jpg